logo


16
Μαΐ
2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά και με μεγάλο ενθουσιασμό στο φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής τόσο με τη χορευτική μας  ομάδα όσο και με τη χορωδία μας.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, η χορευτική ομάδα υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, Πεταλά Μαρίας κέρδισε τις εντυπώσεις χορεύοντας κρητικούς χορούς.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, τα παιδιά της χορωδίας υπό την καθοδήγηση του μαθητή μας της Α΄Λυκείου, Καραντάκη Πασχάλη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας τα θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού. Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η συνεργασία της χορωδίας μας με τη χορωδία του 3ου Γυμνασίου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μπουκουβάλα Ιωάννη, γονέα της μαθήτριας μας της Γ’ Λυκείου Μπουκουβάλα Παναγιώτας, που συνόδευσε τα παιδιά με την κιθάρα του.

Τέλος, την Παρασκευή 19 Απριλίου οι μαθήτριες μας, Κυρτσόγλου Σοφιάννα και Λιοντάκη Ίριδα, συμμετείχαν με επιτυχία στη διασχολική παράσταση «Quo vadis?».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που αγκάλιασαν την πολύ σημαντική πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου μας.